Glimt fra årets tur til Barcelona

Tønder Sportscollege er et spændende tilbud til dig der gerne vil udvikle dine idrætsfærdigheder, brænder for at blive bedre i din sport og vil tage en ungdomsuddannelse i Tønder Kommune.

Det er en forudsætning for optagelse, at du har dyrket din idrætsgren i en årrække og samtidig er motiveret og har en vilje til at blive bedre. Dette gælder både i din idrætsgren, men naturligvis også i skolen.

For at være med i Tønder Sportscollege, skal du ikke nødvendigvis være tilknyttet en speciel klub. Det vigtigste er din motivation for at kombinere en ungdomsuddannelse samtidig med, at du dyrker din sport.

Som elev på TSC kan du bo centralt i Tønder – tæt på skole, hal og indkøbsmuligheder

Der er mulighed for at bo i en ungdomsbolig i Tønder by, som ligger tæt på både uddannelsesinstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsfaciliteter.

Siden Tønder Sportscollege startede, har det altid været med håndbold og fodbold på programmet. Det er der stadigvæk, men fra skoleåret 2019/2020 bliver det også muligt at være med i eSport.

Generelt er det vigtigt, at der er et højt niveau i træningen og derfor er det også særdeles kompetente trænere som er tilknyttet de tre linjer. Fokus er på at udvikle den enkelte elev, både individuelt og i samspillet med andre. Der er tale om en målrettet, individuel og tilpasset træning, der tilrettelægges mellem spillere og trænere.

I alle idrætsgrene trænes der to gange om ugen.

Ture til internationale kampe er på programmet

Ud over den traditionelle træning, så kommer du som elev på Tønder Sportscollege også til at beskæftige dig med idrætspsykologi, mental træning, kost & ernæring, skadesforebyggende træning og styrketræning.

Der vil ligeledes være tilbud om at deltage i ture til sportsbegivenheder i ind- og udland.

Skolerne i Tønder bakker op om TSC

For at være med på Tønder Sportscollege, skal du være tilmeldt en af følgende uddannelser i Tønder Kommune:


STX eller HF på Tønder Gymnasium
HHX eller EUD/EUX Business på Det Blå Gymnasium Tønder
EUD eller HTX på EUC Syd Tønder
10. klasse på Tønder10 eller Ludvig Andresen Schule Tønder

Optagelse

Ønsker du optagelse på TSC, så udfyld skemaet i linket, og send det til den ungdomsuddannelse som du er tilmeldt, eller til lederen af TSC.

Ansøgningsskemaet sendes til Sif Rykjær, Tønder Sportscollege, Astronom Hansensgade 9, 6270 Tønder.

Eller på mail: fs@toha.dk