Er du elev på èn af følgende ungdomsuddannelser; Tønder Gymnasium, Det Blå Gymnasium Tønder, Tønder Handelsskole, EUC Syd eller på èn af de to 10.klasse skoler, Tønder10 eller Ludvig Andresen Schule, så er der mulighed for også at blive tilmeldt Tønder Sportscollege (TSC).

TSC tilbyder i skoleåret 2019/2020 idrætsgrenene fodbold og håndbold. Der er træninger to gange om ugen. Fra efteråret 2019 forventes der opstart på eSport.

Som noget nyt i sæson 2018/2019 har vi et indledt et samarbejde med Tønder Overbygningsskole, således at 9. kl. eleverne på Talentboldlinjen træner sammen med TSC.

Træningen er individuel og det er formålet, at hver enkelt spiller får mulighed for at blive bedre på såvel det tekniske, taktiske og personlige plan.

Ud over den fysiske træning på banerne, vil der være træning i fx fysiologi, sportspsykologi og kost. Ligeledes vil der blive tilbudt ture til sportskampe nationalt og internationalt.

TSC er uafhængig af klubberne, men ser meget gerne samarbejde med lokale klubber inden for de idrætsgrene som udbydes i TSC-regi`.